Manifestació: ¡Basta ya! No a la violencia de género

El diumenge 7 de gener de 2018 hi ha convocada una manifestació a Vila-real amb el lema “¡Basta ya! No a la violencia de género” després de l’assassinat d’una veïna de la localitat a mans de la seua exparella. La manifestació arrancarà a les 12 h des del carrer de Sant Josep, 13.

El passat dissabte 23 de desembre ens despertàvem amb una trista notícia. Una jove de Vila-real i el seu gos havien estat assassinades per la seua exparella, també de la mateixa localitat, estampant el cotxe contra una benzinera de Benicàssim. L’assassí comptava amb una ordre d’allunyament després d’intentar atropellar a Andrea Carballo, la dona assassinada, uns dies abans.

El protocol polícial, a parer nostre erroni, donat que es posa seguiment a l’agredida en lloc de vigilància a l’agressor, va fallar. Andrea va ser segrestada la matinada del dissabte quan es dirigia al treball. Per la força va ser obligada a pujar al cotxe que poc després seria estampat contra la benzinera a gran velocitat.

Des de la ciutadania de Vila-real s’ha convocat una manifestació per dir prou a la violència masclista i per mostrar tot el nostre suport a les familiars i amigues.

 

Ens volem vives! #StopFeminicidis

 

Cartell de convocatòria a la manifestació