Carajillo Fest!

Des del Casal Popular de Vila-real hem preparat per al proper dissabte 2 desembre el Carajillo Fest! La jornada arrancarà a les 19.30h.

El proper dissabte 2 de desembre a les 19.30h arrancarà el Carajillo Fest! que comptarà per una banda amb una degustació de carajillos i cremaets “made in Vila-real” a preus populars i amb l’actuació de Vicen-T, rap des de Crevillent, i Brea, rock des de La Vall d’Uixó.

Per a qui no conega el carajillo i el cremaet dir que són dues begudes típiques de les comarques de Castelló que s’elaboren cremant rom o conyac -aquest últim especialment en el cas del cremaet- amb sucre, canella, corfa de llima i uns granets de café, preparant un xarop llest per a pendre. En el cas del carajillo se li afegeix café intentant deixar diferenciat els dos nivells, xarop i café.

Pel que fa als grups, Vicen-T és un raper de Crevillent que compta amb tres treballs discogràfics auto-produïts plens de lletres compromeses amb alt contingut polític; i Brea, grup de recent creació originari de La Vall d’Uixó, se centra en la música rock com a principal eix de la seua actuació plena d’energia i força.

 

Disseny de El Pinya