Cap de setmana al Penyagolosa

Des del Casal Popular de Vila-real hem programat una nova edició de A la marxeta. Aquesta vegada anem al Parc Natural del Penyagolosa, un emplaçament únic a l’interior de Castelló. Els dies 14, 15 i 16 d’abril anirem a (re)descobrir aquest paratge amb caminades per la zona, pujada al Cim del Penyagolosa, jornades de germanor i molt bon rotllo!

L’eixida està programada per al dia 14 a les 9.30 h des de Vila-real. El punt d’encontre serà al davant de El Bar del Belga, situat a la Plaça del Llaurador. La tornada està prevista per al dia 16 després de dinar. Però vaja, cada persona és lliure de pujar i baixar quan vulga si té la possibilitat de tenir transport per a fer-ho. Els dies que estiguem allà visitarem, entre altres, el Cim del Penyagolosa, el barranc de la Pegunta o La Estrella, un petit poblat prop de Vistabella.

Pel que respecta a la dificultat de les caminades, hi ha de tot tipus. Des de les fàcils, com la ruta de la torre de vigilància dels forestals, amb unes vistes impressionants de tot l’entorn; com algunes amb un poc més de dificultat com la pujada al Cim, però assequible per a gran part de la gent.

Així que, si estàs interessada en venir els dies 14, 15 i 16 d’abril al Parc Natural del Penyagolosa, has de tenir present el següent:

  • El desplaçament fins al Penyagolosa el fem amb cotxe, amb vehicles propis. Si no disposes de vehicle fica’t en contacte amb nosaltres per a coordinar les places lliures als vehicles que tenim disponibles.
  • Per a dormir, tenim reservades tres habitacions a l’alberg (5€ per persona i dia)  així com permís per a acampar (gratuït). Fica’t en contacte amb nosaltres per a saber si queden places disponibles a l’alberg.
  • A priori, del menjar s’encarrega cada persona. No obstant s’està programant un dinar de germanor conjunt entre totes les assistents. Si vols participar del mateix fica’t en contacte amb nosaltres. Si tens cap restricció alimentària, també és el moment d’indicar-ho.
  • I per acabar i no menys important, recorda portar roba adequada per a fer activitats a l’aire lliure. Un bon calcer, roba còmoda, aigua, etc. Si tens dubtes, et podem guiar al respecte.

Per a contactar amb nosaltres i obtenir més informació pots enviar un correu a contacte@casalpopularvr.org, per missatge de Facebook o Twitter, o per el formulari de contacte que tenim en aquesta web.

I recorda, per estimar el nostre entorn un pas important és conèixer-lo.